Wilt u een marktplaats bouwen?

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. De pagina marktplaats script voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.
Free Web Hosting