Wat is een startpaginascript?

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Klik op Eigen startpagina maken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting