Nieuwe startpagina samenstellen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe kunt u ze laten staan. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel wat zijn backlinks eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. U bouwt er een stukje garantie mee in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting