Een eigen startpagina online zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Een mooie startpagina bouwen. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting