Betaalbaar een nieuwe portaal site maken

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.

U kunt over zo een script meer lezen op Eenvoudig een moderne startpagina site oprichten. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.
Free Web Hosting