Boek stoppen met blowen

Iedereen kent wel iemand die fan is van wiet roken. Men zegt ermee tot rust te kunnen komen. Men kan er ook lollig van worden wanneer men niet te vaak gebruikt.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Met het risico iedere dag te gaan blowen.

De laatste jaren moet men voor cannabis behoorlijk wat geld neerleggen. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Wanneer u elke dag blowt kunt u denken aan rond de driehonderd euro per maand uitgeven aan blowen. Denk aan duizenden euro's per jaar. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Soms heeft men moeite om in slaap te komen wanneer er niet geblowd is. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. Zo iemand zou eigenlijk iets aan de verslaving moeten doen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen te vinden.

Wiet wordt ook constant duurder. En de gevolgen van de crisis zijn voor iedereen merkbaar. Stoppen met blowen kan een flinke besparing opleveren.
Free Web Hosting