Snel een eigen portaalwebsite vormgeven

Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. Via een PHP script kunt u een startpagina website zelf bouwen zonder veel verstand van de techniek te hebben. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

Alle benodigde wijzigingen zijn via de beheerschermen te doen. Meer informatie over zulke scripts is op startpagina script te vinden. Er wordt een uiterst interessant script genoemd in dit artikel. Met het script haalt u alle mogelijkheden in huis die u met een dergelijke website kunt hebben. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen. U zult ontdekken dat het heel eenvoudig is om extra inkomsten te genereren met een startpagina website.

Voor iedere individuele rubriek kunnen de kleuren gewijzigd worden. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. Daarbinnen kunt u content plaatsen die zichtbaar zal zijn op iedere dochterpagina. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Met een affiliate banner toont u een bepaalde aanbieding waarbij u kunt mee verdienen met de verkoop van het product dat u promoot.
Free Web Hosting