Hoe bouw je een startpagina

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Het is gemakkelijk te doen met een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er amper verstand van de techniek nodig aan uw kant. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Op deze slimme plaatst u makkelijk het meest recente nieuws op uw website. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Zodat u per dochterpagina tevens passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

Ook u kunt met een startpaginascript aan de slag. U kunt via Startpagina script alle benodigde dingen vinden. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het startpaginascript aan de praat. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Weet u zelf niet hoe u een dergelijk script bouwt, dan is het aanschaffen van een startpagina script uitermate slim. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Op het moment dat u wilt kunnen bovendien derden een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het aanmaken van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Per startpagina kan er daarbij een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Tevens is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Maar een banner is verder mogelijk. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. Op dezelfde manier kunt u voor een al bedrag bannerruimte verhuren. Dat laatste is slim als u graag vaste inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting