Je eigen marktplaats bouwen

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Met behulp van een advertentie script is het daarnaast zonder technische kennis te doen. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan eenvoudig reageren op een advertentie. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het artikel eigen marktplaats wijst u op een geschikt advertentie script. Er zijn diverse extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Met het advertentie script kunt u betaalde categorieën aanmaken aan uw advertentie website. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

U krijgt verder de optie om simpele banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Het plaatsen van een Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig. Daarbij kunt u gemakkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website aanmaken in het geval dat u dat wilt. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Tevens zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. In de beheerpaneel kunt u deze gegevens makkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn verder per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.
Free Web Hosting