Nieuwe startpagina bouwen

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Startpagina aanmaken door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.
Free Web Hosting