Uw Nederlandse startpagina bouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Uw eigen startpagina samenstellen. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting