Een eigen advertentiewebsite maken

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. Voor deze extra opties kan een losse prijs gerekend worden. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting