Het maken van uw eigen startpagina website

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Startpaginascript een goed startpunt. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het is niet lastig om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. De prijs van een link is in de beheergedeelte enorm makkelijk in te stellen. Dit en meer is met behulp van het beheeromgeving te regelen.

Het aanmaken van een banner is enorm makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Nuttig zijn startpagina’s verder in het geval dat u linkbuilding activiteiten verricht. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Hierboven spraken we er reeds over. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. In eerste instantie is het niet gecompliceerd om het meest recente nieuws toe te voegen. Wilt u een poll plaatsen? Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is behoorlijk gemakkelijk aangepast.
Free Web Hosting