FBME bank nieuws

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Het artikel FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting