Uw eigen advertentie website starten

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Een advertentie kan bij het aanmaken van een nieuwe advertentie kiezen voor een aantal opties waarvoor u ook een prijs kunt rekenen.

Op Gemakkelijk uw advertentie website starten leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

U kunt via de beheeromgeving eenvoudig instellen hoeveel foto’s maximaal per advertentie toegevoegd kunnen worden. Op deze wijze kunt u het aantal foto’s per advertentie beperken als u dat zou willen. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Het aanmaken van een account gebeurt met behulp van een registratieformulier die men op uw website kan invullen. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.

U kunt relevante zoektermen per rubriek invoeren in het systeem. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld.

Het script maakt het mogelijk dat adverteerders online de betaling kunnen doen als een advertentie in een betaalde rubriek geplaatst wordt. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting