Maak je eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld . Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting