Nieuwe startpagina

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel Startpagina beheer.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting