Uw eigen startpagina bouwen

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Bouw uw eigen startpagina kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting