Een uitgebreide portaalsite ontwikkelen

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script zal samen met een handleiding geleverd worden. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. U kunt over zo een script meer lezen op Ontwikkel betaalbaar een nieuwe portaalsite. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting