Passief inkomen genereren met een site

Starten met affiliate marketing is tevens voor u eenvoudiger dan u denkt. Het voordeel van geld verdienen met affiliate marketing is dat u zonder eigen product al kunt starten. Heeft u de hulpmiddelen ervoor, dan is het opzetten van een affiliate winkel niet lastig. Met het script waarover verderop in dit artikel wordt gesproken, kunt u eenvoudig uw eigen affiliate webwinkel in elkaar zetten.

Op verdienpassiefinkomen.nl kunt u een script kopen waarmee u heel snel een affiliate webwinkel kunt bouwen. De producten kunnen in verschillende formaten worden aangeleverd en worden ingelezen door het script. Heeft u nog geen webhosting of domein, dan is het direct mogelijk om deze erbij aan te schaffen.

Een affiliate webshop kan eenvoudig in elkaar gezet worden met behulp van een PHP script voor affiliate marketing. Het script is in staat om productfeeds in te lezen. In zo een feed vindt u alle benodigde informatie over de producten. Op deze manier kunnen producten automatisch binnen de affiliate site worden opgenomen.

U vindt in dit artikel een link die naar een andere pagina verwijst. Het PHP script waarnaar wordt verwezen bevat de benodigde functionaliteiten voor het starten van een affiliate webwinkel. Heeft u behoefte aan nog meer functies, dan zijn er diverse modules waarmee u het script kunt uitbreiden. Wilt u de rubrieken van de feeds gebruiken binnen uw webshop? Met een extra uitbreiding op het script kunnen rubrieken automatisch worden aangemaakt.
Free Web Hosting