Maak een verzameling van je favoriete websites

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. De website kan daarbij per thema ingericht worden. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Het doorlezen van nederlandse startpagina is dan een uitstekend idee. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting