Eigen website

Het is niet nodig om zelf iets te programmeren voor het beheer van uw website. U heeft wat CMS systemen betreft vandaag de dag veel keuze. U kunt met zo een systeem uw website vanuit een afgeschermd gedeelte beheren. U komt in dit beheergedeelte door het invoeren van de juiste gebruikersnaam met het gekoppelde wachtwoord. Veel dingen kunt u in het beheergedeelte zonder opmaak invoeren. Het CMS pakket giet uw content in de juiste opmaak.

Kennis van de techniek is niet nodig om het CMS pakket te kunnen gebruiken. Met het CMS pakket hoeft u zelf niet meer bezig te zijn met de techniek. Het maken van een goed verhaal dat kan al aardig wat tijd kosten. Als u zich dan ook op de techniek moet concentreren, kan dat vervelend zijn. Technische problemen werken dan alleen maar vertragend.

Online kunt u alles over CMS pakketten lezen. Zo komt u via de link De betekenis van CMS bij een website terecht omtrent CMS systemen. Het is met een CMS programma niet meer nodig om bestanden op de server aan te passen. Ook voor het toevoegen van afbeeldingen hoeft u geen FTP meer te gebruiken. Dat kan dan via het beheergedeelte van uw site.

Houd er rekening mee dat er vaak ook een database moet worden aangemaakt op uw webhosting. De inloggegevens van deze database dient u bij de hand te houden. Het installatieprogramma van het CMS systeem zal om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting