Start uw eigen webshop

Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Dan kunt u gemakkelijk een betaalbare webwinkel beginnen. In het artikel Uw eigen webwinkel starten vindt u een verwijzing naar een bruikbaar script. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. U kunt met het grootste gedeelte van de webhosting pakketten PHP scripts gebruiken.
Free Web Hosting