Maak een eigen startpagina

De mogelijkheid om een dochterpagina aan te maken wordt op diverse startpagina’s geboden. Dit is gratis. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld. Een startpagina biedt ook de mogelijkheid om links te ruilen met anderen.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. Men kan dan zo zien waar de links staan die men zoekt. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Via het artikel “Eigen startpagina maken” kunt u daar meer over te weten komen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. U kunt Google Adsense plaatsen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting