Eenvoudig een eigen portaalsite beheren

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op de pagina eigen marktplaats beginnen is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Mocht u het script nog niet willen aanschaffen, dan zijn er voldoende startpagina sites waar u zelf een idee kunt krijgen van de look en feel.
Free Web Hosting