Afkicken van blowen

Men zegt dat je van blowen tot rust komt. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Iedere dag blowen is bijvoorbeeld af te raden. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Naast dat blowen leuk kan zijn zit er ook een gevaar aan. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. Men kan problemen weg gaan blowen. Dan kan men ook al snel dagelijks wiet gaan roken.

Een enorm nadeel bij blowen is de hoge prijs die voor wiet moet worden neergelegd. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Vierhonderd euro uitgaven aan blowen per maand is voor veel dagelijkse gebruikers niet vreemd. En per jaar dus duizenden euro's uitgeven aan blowen. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

In Stoppen met blowen afkickverschijnselen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Ter voorbereiding op het stoppen met blowen kunt u zoiets vaak wel gebruiken. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.

In een joint verwerkt men meestal ook tabak. Rond de drieduizend schadelijke stoffen zitten in tabak. Deze stoffen krijgt u dus ook binnen bij het blowen.
Free Web Hosting