Een mooie startpagina bouwen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Eigen startpagina eens lezen. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting