Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Er is een PHP script waarmee u heel gemakkelijk een eigen startpagina website kunt beginnen. U installeert het script op een webhosting pakket. In het subdomein van een dochterpagina kunt u belangrijke zoektermen verwerken.

Informatie over zo een PHP script is te vinden op . Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Daarnaast zal er een database worden gebruikt voor het bewaren van alle inhoud van de website. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Daarbij kan men niet alleen links plaatsen op de eigen startpagina, maar ook verschillende widgets kunnen worden toegevoegd.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Het plaatsen van een affiliate banner of een Google Adsense banner is eenvoudig. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn zo verschillende plekken waar u eenvoudig een aantal banners toevoegt.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Het e-mailadres kan de beheerder tijdens de aanmelding op uw website invoeren.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Men kan daarbij de locatie van een eventuele retourlink doorgeven. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. De betaling verloopt direct online. Als een betaling is gelukt, wordt de link automatisch toegevoegd.
Free Web Hosting