Uw eigen startpagina online zetten

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Op een startpagina website kunt u een aantal dochterpagina’s vinden. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. U mag ook een algemene startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Een nieuwe startpagina bouwen. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting