Stoppen met blowen verschijnselen

Nagenoeg iedereen kent iemand die ervan houdt om een joint te roken. Men zegt ermee tot rust te kunnen komen. Soms krijgt men er ook lachkicks van.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Dan kan men ook al snel dagelijks wiet gaan roken.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Vierhonderd euro uitgaven aan blowen per maand is voor veel dagelijkse gebruikers niet vreemd. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Een cannabisgebruiker kan behoefte hebben aan een joint om te kunnen slapen. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. Stoppen met blowen is het enige wat die persoon nog kan doen. In tips om te stoppen met blowen kunt u meer lezen over stoppen met blowen.

Een joint bevat vaak tabak. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting