Eenvoudig uw favoriete sites online bijhouden

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Uw favoriete sites online beheren meer informatie. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Er kunt een rubriek binnen een pagina vullen met links, maar u kunt er ook een speciaal blok plaatsen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Een beheerder kan heel makkelijk de kleuren van zijn of haar startpagina veranderen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. PHP wordt door de meeste hosting pakketten ondersteund. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting