Nieuwe PHP startpagina website ontwikkelen

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. RSS feeds bestaan er voor nieuws over diverse onderwerpen. Zodat u per dochterpagina daarbij passend nieuws kunt tonen indien u dat wilt.

Indien het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel . De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. Het aanpassen van kleuren is per individuele categorie te doen. Het toevoegen van een nieuwe categorie is kinderspel. Op het moment dat u wilt kunnen verder derden een gebruikersaccount aanmaken. Op het moment dat men is ingelogd, kan men middels het beheeromgeving een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan daarnaast een titel en een omschrijving opgeven.

Links verkopen met het startpagina script is eenvoudig. Via elke startpagina op de website is het formulier voor links aanmaken simpel op te vragen. Daarbij het invullen van het formulier zal eenvoudig te doen zijn. De gewenste dochterpagina en categorie kunnen daarbij worden gekozen. De mogelijkheid tot betalen is er na het invullen van het formulier. Hierbij worden diverse betaalmethoden aangeboden.
Free Web Hosting