Nieuwe startpagina bouwen

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd erg handig. Dergelijke links zijn op veel startpagina websites alvast gratis aan te melden. U kunt bovendien een eigen startpagina website beginnen. Handig als u hoger in Google wilt komen. Ook kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. Op deze wijze haalt u de kosten er snel weer uit. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. RSS feeds bestaan er voor nieuws over diverse onderwerpen. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

Indien het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina. Omdat u links kunt verkopen middels uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. Het aanpassen van kleuren is per individuele categorie te doen. Het plaatsen van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig. Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. In het geval dat men is ingelogd, kan men middels het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker krijgt de optie zelf een subdomein te kiezen. Het is per individuele startpagina ook mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Per startpagina en per rubriek kunt u verder de relevante velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is bovendien mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U heeft de mogelijkheid om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Maar een banner is tevens mogelijk. U kunt een affiliate banner aanmaken wanneer u wilt. Als alternatief kunt u die advertentieruimte bovendien verhuren. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.
Free Web Hosting