Je marktplaats eenvoudig starten

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. U kunt via de link Betaalbaar je marktplaats maken eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.
Free Web Hosting