Site systeem

Wilt u online goed gevonden worden, dan biedt een eigen website uitkomst. U kunt een website bouwen met behulp van een tool voor website beheer. De naam die men voor zo een tool gebruikt is content management systeem. Heeft u geen verstand van de techniek, dan kunt u alsnog goed een website bouwen met behulp van een content management systeem. Relevante informatie voor de zoekmachines zijn per pagina te koppelen. Zo weet u zeker dat de zoekmachines dit op de juiste manier zullen oppikken.

Een CMS pakket is via Hulpmiddelen voor site maken simpel te vinden. Met het script kunt u eenvoudig aanpassingen aanbrengen aan uw website. Voordat u de site kunt aanpassen, dient u met beheerrechten in te loggen. Verschillende onderdelen krijgen met het CMS systeem een eigen beheerscherm.De diverse beheerschermen zijn simpel via het menu te bereiken.

Om met een content management systeem aan de slag te gaan is geen HTML kennis nodig. Een pagina aanmaken aan uw website is zo gedaan. Daarbij voor het aanpassen van een pagina is geen technische kennis vereist. U kunt inloggen met beheerrechten om in het beheergedeelte te komen. Een wijziging is direct zichtbaar op de website nadat deze is opgeslagen.

U kunt het CMS programma zo instellen dat een nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt. Met uw licentiesleutel kan het systeem kijken of er een nieuwe versie geïnstalleerd kan worden. Nieuwe versies worden zonder dat u zelf iets hoeft te doen, door het systeem opgehaald en geïnstalleerd. Over updaten hoeft u zich zo zelf niet te bekommeren. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. De betaling verloopt daarnaast online. Digitale producten zijn nadat de betaling is gelukt, meteen te downloaden. Van de e-mail die de koper ontvangt na het kopen van een product of dienst, verandert u middels de beheeromgeving eenvoudig de titel en de tekst.
Free Web Hosting