Je eigen startpagina bouwen

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. U kunt Een eigen startpagina bouwen lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Het hoeft niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting