Een moderne portaal site beheren

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. U kunt diverse vormen van content aan de verschillende dochterpagina’s toevoegen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Zo een PHP script wordt op de pagina Een eigen startpagina website beheren besproken. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.
Free Web Hosting