Nieuwe startpagina maken

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Het is raadzaam om het artikel Nieuwe startpagina maken door te nemen. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting