Je eigen marktplaats bouwen

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. Een eigen marktplaats is een voorbeeld hiervan. Zo verdient u enerzijds aan de adverteerders op uw marktplaats website. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

De pagina advertentie website maken bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. U hoeft zelf niet meer te programmeren als u een reeds bestaand script koopt. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Maakt u gebruik van de beheeromgeving dan is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. De handleiding voor het installeren is online te vinden. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld. Wordt er een advertentie toegevoegd in een betaalde rubriek, dan kan de betaling online worden geregeld. Ook zijn er aanvullende mogelijkheden bij de plaatsing van een advertentie waarvoor geld kan worden gevraagd.
Free Web Hosting