CMS onderdelen

Wilt u een website voor het bedrijf maken, dan kan dit gepaard gaan met verschillende soorten werkzaamheden. De bedrijfswebsite is in principe niet het uiteindelijke doel, maar meer een marketinginstrument. Het doel is uiteindelijk om meer klanten naar u toe te trekken. Voor ondernemers die momenteel nadenken over (of misschien al bezig zijn met) een eigen bedrijfswebsite is hier meer informatie te vinden over waar u zoal rekening mee dient te houden.

Het eerste wat belangrijk is voor een website van een bedrijf is dat het ontwerp er goed uitziet. Het zal in uw voordeel werken wanneer dit ontwerp ook met de tijd meegaat. Stel u maar voor hoe een website er 10 jaar geleden anders uitzag dan nu. Heeft uw website altijd een moderne uitstraling, dan werkt dat in uw voordeel.

Een bezoeker moet ook gemakkelijk door uw website kunnen navigeren. Hebben de pagina's duidelijke titels die de lading voldoende dekken? Zie de navigatie als een soort inhoudsopgave die bezoekers kunnen gebruiken om te zien waar ze kunnen vinden wat ze zoeken.

Een mogelijkheid om contact met uw bedrijf op te nemen kan natuurlijk niet ontbreken. Is de contactinformatie van uw bedrijf duidelijk op de website te zien? Kan de bezoeker door middel van een contactformulier contact leggen? Hoe moedigt u bezoekers aan om ook daadwerkelijk contact te leggen?

Staat u open voor wat ondersteuning bij het maken van de website voor uw bedrijf, neem dan ook eens CMS definitie door. Er wordt in die tekst gesproken over uitbesteding aan een professional. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting