Eenvoudig een webshop starten

U kunt met behulp van een webshop heel eenvoudig online uw producten verkopen. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt op verschillende manieren extra inkomen genereren met uw eigen advertentie website. Extra inkomen kunt u verdienen met het plaatsen van banners op verschillende plekken op uw website. U kunt ook betaalde rubrieken aanmaken. Men moet dan betalen wanneer men in een dergelijke rubriek een advertentie plaatst.

Websites die wat meer vereisen dan enkele informatieve pagina’s, kunnen met de programmeertaal PHP eenvoudig worden ontwikkeld. Als voorbeeld kunt u denken aan een webwinkel. Een kant en klaar CMS voor webshops kan het beheer van uw eigen webwinkel vereenvoudigen. Een webshop beginnen met een PHP script kan aan de hand van de tips beschreven op Eenvoudig een webshop starten. Het zal relatief weinig geld kosten om een webshop draaiende te houden. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webwinkel.

U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Globale instellingen kunnen tijdens de installatie worden ingevuld. Een voorbeeld van wat u alvast kunt invullen zijn de meta gegevens zoals een korte beschrijving en keywords voor de zoekmachine. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. Tenslotte kunt u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.
Free Web Hosting