Je website bouwen

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Je maakt je pagina op in een soort tekstverwerker die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld Word.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Het systeem zal de gegevens wegschrijven naar een database. Er is een verminderde kans op fouten omdat de content wordt gescheiden van de rest. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Wilt u meer weten over hoe u een CMS in gebruik neemt? Dan voorziet de pagina Beheer website u van meer informatie. Een groot voordeel is dat er bij veel CMS pakketten een installatie script wordt geleverd.
Free Web Hosting