Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite bouwen

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. Op een startpagina website is het eenvoudig om links per onderwerp in te richten. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. U kunt over de meest uiteenlopende thema’s een dochterpagina aanmaken. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. Deze zoekwoorden kunt u ook in het subdomein verwerken.

Zou u graag geld verdienen op basis van affiliate marketing met een startpagina website, dan kunt u op Startpaginascript meer lezen over zulke websites. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.
Free Web Hosting