Een eigen startpagina website samenstellen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Voor linkbuilding wordt er dan daarbij veel gebruik geschreven van startpagina websites. Zelf een startpagina website is dan bovendien mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Eigen startpagina maken. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Online inkomen genereren is met het script heel uitstekend te doen. Het script maakt het voor u makkelijk om links te verkopen aan anderen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u via het beheergedeelte gemakkelijk invoeren. Dit en meer is middels het beheergedeelte te regelen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Daarnaast eventuele custom code voor banners kunt u makkelijk invoeren. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s behoorlijk handig. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Zo kan daarnaast het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Hierboven spraken we er al over. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet gecompliceerd met behulp van een widget. Tevens een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Er is geen speciale kennis nodig. Het is heel gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting