Extra inkomen met een affiliate website

Binnen uw eigen internetshop kunt u gebruik maken van affiliate marketing om extra inkomsten te genereren. Een dergelijke webshop krijgt u in handen wanneer u een daarvoor bedoeld PHP script aanschaft. U kunt de affiliate shop vaak wijzigen via de schermen om de shop te beheren. Het uiterlijk van uw website kan bijvoorbeeld via de beheeromgeving naar uw smaak worden aangepast. Het is ook mogelijk om met een team het onderhoud aan de site te plegen. U maakt heel gemakkelijk nieuwe beheerdersaccounts aan via het beheerpaneel.

Rubrieken worden automatisch aan uw affiliate winkel toegevoegd wanneer u van productfeeds gebruikmaakt. Over een affiliate internetshop kunt u meer lezen op de pagina affiliate marketing webshop. Het bouwen van uw eigen shop via een script is niet heel moeilijk. U kunt vandaag nog beginnen met het inrichten van uw nieuwe affiliate winkel.

Zou u graag een eigen HTML ontwerp binnen uw affiliate webwinkel gebruiken? Wanneer u het ontwerp van het script niet wilt gebruiken maar uw eigen ontwerp, dan is dat vrij eenvoudig in te stellen. Via de link hierboven vindt u een verwijzing naar een PHP script dat u kunt kopen. U betaalt simpelweg via het internet voor het script. U krijgt na aanschaf meteen toegang tot een pagina waarop alle benodigde bestanden te downloaden zijn.
Free Web Hosting