Maak eenvoudig een nieuwe startpagina site

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op startpaginascript. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.
Free Web Hosting