Eenvoudig een eigen portaal site beheren

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Genoeg bezoekers op uw website hebben is daarbij erg belangrijk. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. De pagina aanmelden startpagina bevat meer informatie over een startpagina waarmee een startpagina website te bouwen is. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema.

Wanneer u een backlink heeft verkocht, wordt er een factuur voor de linkaanmelding gegenereerd. Het beheerscherm biedt de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens in te voeren. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.
Free Web Hosting