Uw eigen startpagina maken

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Uw eigen startpagina samenstellen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.
Free Web Hosting