Nieuws FBME

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

Uit een rapport van FinCEN in 2014 bleek dat de bank dubieuze klanten aantrekt en de geldstromen onnavolgbaar zijn. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wanneer u meer wilt weten over het nieuws rond FBME Bank dan is het artikel All the FBME updates de moeite waard. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting