Een uitgebreide portaalwebsite bouwen

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Een nieuwe portaal site ontwikkelen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.
Free Web Hosting